کاربران گرامی توجه نمایید که پلاتین پزشکی و پلاتین عراقی کاملا بی ارزش می باشد لطفا درمورد پلاتین پزشکی و عراقی تماس نگیرید!!  

خرید و فروش پلاتین، پالادیوم و رودیوم

کاربران گرامی لطفا توجه نمایید که پلاتین پزشکی و پلاتین عراقی کاملا بی ارزش می باشد لطفا درمورد پلاتین پزشکی و عراقی تماس نگیرید!!

مشخصات فنی کروزه پلاتینی

عنوان را به انگلیسی وارد کنید
موضوع این نوشته را وارد کنید

در این مقاله از سایت مرکز خرید و فروش پلاتین و پالادیوم و رودیوم به بررسی اجمالی مشخصات فنی کروزه پلاتینی خواهیم پرداخت. برای آشنایی بیشتر با این ابزار کاربردی، از شما دعوت میکنیم تا پایان این مقاله همراه ما باشید.

مشخصات فنی کروزه پلاتینی

معرفی اجمالی بوته (کروزه) پلاتینی 

بوته پلاتین(کروزه پلاتین) بسیار مستحکم ساخته میشوند زیرا بایدمقاومت کافی جهت قرار گرفتن در شرایط دمایی بسیار بالا راداشته باشند. دمای بالا در آزمایشها میتواند روی ساختار هر فلزی تأثیر بگذارد، اما بوته‌های پلاتینی از این قاعده مستثنی هستند. پلاتین با نقطه ذوب 1774 درجه سانتیگراد، از پایداری شیمیایی بالایی برخوردار است و مقاومت قابل‌توجهی در برابر خوردگی ناشی از اسید هیدروفلوئوریک و کربنات‌های فلزات قلیایی مذاب دارد.

بوته پلاتین (کروزه پلاتین) از پلاتین خالص سوئیسی با عیار 999.5 تولید شده و می‌تواند دماهایی تا 1200 درجه سانتیگراد را تحمل کند. با افزودن رودیوم و طلا به پلاتین، میتوان محدوده دمای قابل تحمل محصول را تا 1500 درجه نیز بالا برد.

حجم واندازه ی بوته پلاتینی

حجم واندازه ی بوته پلاتینی (کروزه پلاتین)،معمولا به صورت اندازه های مشخص در بازار موجود می باشند اما بعضااین امکان وجود دارد تا با توجه به نیاز مشتری و به صورت سفارشی تولید و در اختیار مشتری قرار گیرد. و از حجم 10 تا 100 سی سی قابل تولید و عرضه می باشد. این محصول همچنین در دونوع بادرب یا بدون درب موجود است که باز بر اساس  نیاز خود، می توانید محصول را با درب یا بدون درب سفارش دهید. کارشناسان ما در این واحد می تواند جهت خرید یا سفارش و تهیه ی کروزه های پلاتین همراه شما عزیزان باشند.

مصرف سالانه پلاتین

مصرف سالانه پلاتین در ایالات متحده امریکا در حدود ۱۳۰۰۰۰۰ اونس تروی یا در حدود ۴۵ تن تخمین زده می‌شود. در هر حال ، بزرگترین بخش از کاربرد آن در کاتالیزورهایی است که برای کنترل گازهای خروجی اگزوز اتومبیل‌ها بکار می رود ،و در حفظ محیط زیست و پاکسازی هوا بسیار موثر است و در سالهای اخیر مورد توجه متخصصان این حرفه قرار گرفته است. یکی از مهم‌ترین کاربردهای دیگر آن در صنایع شیمیایی است، به‌ویژه در تولید کودهای شیمیایی ارزان‌قیمت. بخش عمده‌ای از این کودها از طریق سنتز آمونیاک و تبدیل آن به کودهای نیتراتدار تولید می‌شوند.

بوته پلاتینی | کروزه پلاتینی | فلز پلاتین | فلز پالادیوم | فلز رودیوم | کلرید پالادیوم | خرید رودیوم | فروش رودیوم

کاربرد بوته پلاتینی

بوته پلاتینی به علت نقطه ذوب بسیار بالا و واکنش پذیری پایین در دمای بالا ، معمولا جهت ذوب نمونه در دمای بالا مورد استفاده قرار می گیرد. در این صورت تحلیلگران این موقعیت را دارند که نمونه هایی با خلوص بالا ، با کیفیت همگن نسبتا کامل برای تجزیه و تحلیل دقیق فلورانس اشعه ایکس XRF یا پلاسمای جفت القایی تهیه نمایند .

مزایای بوته پلاتینی چیست؟

پایداری ترمودینامیکی ذاتا بالای پلاتین و آلیاژ های آن مانند بوته پلاتینی یک عامل کلیدی در کاربرد گسترده ی آن در محیط های آزمایشگاهی می باشد . پلاتین در برابر واکنش پذیری بسیار مقاوم است .و البته به شکل خاصی چکش خوار می باشد و می‌تواند به شکل بوته های متعدد با ابعاد مختلف و ظرفیت های دلخواه شکل گیرد. این گونه مزایا باعث شده تا بوته های پلاتین بعنوان بهترین ابزار کاربردی در آزمایشگاهها مورد استقبال قرار گیرد.

دلیل استفاده از بوته پلاتینی (کروزه پلاتینی)

ایجاد قابلیت نگهداری ایده آل مناسب از نمونه هایی با ترکیبات شیمیایی و ویسکوزیته مختلف از دلایل مهم گستردگی استفاده ی بوته پلاتین در میان میان مصرف کنندگان آن در صنایع مختلف است. همچنین ذکر این گفته نیز ضروری است که بوته های پلاتینی می توانند در سراسر فرآیندهای همجوشی در دمای بالا از نظر مکانیکی و فیزیکی پایدار باقی بمانند وشکل خود را حفظ کنند. بوتهها را می‌توان در سطوح مختلف به کار گرفت تا انواع مواد را به‌صورت یکنواخت با متابورات لیتیوم و تترا بورات ترکیب کنند.

هدف از این گستره وسیع استفاده از بوته های پلاتین در آزمایشگاههای متعدد ایجاد امکان نگهداری ایده آل از نمونه هایی با ترکیبات شیمیایی و ویسکوزیته متفاوت است.

نحوه ساخت بوته پلاتینی (کروزه پلاتینی)

بوته‌های پلاتین معمولاً از پلاتین خالص تهیه میشوند، اما در برخی موارد، پژوهشگران نمونههایی از بوته‌های پلاتین را با استفاده از مواد دیگر تولید کرده‌اند. این محصول را با آلیاژ ۵ درصد طلا و ۹۵ درصد پلاتین یا ۲.۵ درصد رودیوم و ۹۷.۵ درصد پلاتین و محدوده ذوبی تا ۱۸۵ درجه سانتیگراد در آزمایشات خود به کار میبرند . درواحد پلاتین دات آی آر بوته های تولید شده با پلاتین خالص سوئیسی عیار 999 ساخته می شود.

استفاده از بوته پلاتینهای خالص به دلیل تحمل دمای بالاست. بوته های پلاتین خالص تحمل دما تا 1200 درجه سانتیگراد را دارد که البته با اضافه کردن طلا و رودیوم به آن میتوانیم تحمل دمایی محصول را تا 1700 درجه بالا ببریم.لازم به ذکر است که در 2 نوع با درب و بدون درب تولید روانه بازار می شود. به ازای مقدار حجم محلولی که داخل بوته ریخته می شود، حجم آن نیز مشخص می شود. | مشخصات فنی کروزه پلاتینی

قیمت کروزه پلاتینی به چه عواملی وابسته است

پلاتین خالص و آلیاژهای محبوب پلاتین اغلب برای ساخت کروزه‌ها استفاده می‌شوند. درزمان استفاده از پلاتین-رودیم، کروزه‌ها از ورق‌های نازک‌تر ساخته می‌شوند زیرا این آلیاژ کمی سخت‌تر است. تمام کروزه‌های پلاتینی دارای دانه‌های بلوری بسیار ظریفی هستند. این دانه‌ها گاهی اوقات با وارد کردن ضربه‌ای دقیق توسط چکش، پس از فرآیند چرخش فلز به‌دست می‌آیند. بهترین کروزه‌ها آنهایی هستند که دارای کوچکترین دانه بلور هستند. پس کیفیت یک کروزه به دانه های بلوری آن بستگی دارد. بنابراین این مورد می تواند باعث بالارفتن وتغییر قیمت کروزه ی پلاتین شود.

مراقبت از کروزه کروزه‌های پلاتینی :

مراقبت از کروزه کروزه‌های پلاتینی از موارد حائز اهمیت در استفاده از آن می باشد. کروزه ها می توانند عمر بالایی داشته باشند در صورتی که به درستی از آنها استفاده شده و پس نگهداری شود.  شایان به ذکر است که بعد از استفاده، کروزه پلاتین باید این محصول به صورت مکانیکی تمیز گردد. آن‌ها می‌توانند در آب یا در محلول اسید هیدروکلریک 10 درصد پاک شده و مجدد قابل استفاده شود. آب می‌تواند هر نمکی را حذف کند و اسید هیدروکلریک اکسیدها را به کلریدها تبدیل کرده و سپس توسط شستشو پاک شوند.

کروزه‌های پلاتینی ارائه‌شده توسط XRF Scientific در طیف گسترده‌ای از آلیاژهای متنوع قابل تهیه هستند.

مشخصات فنی کروزه پلاتینی

کروزه‌های ساخته‌شده از پلاتین خالص دارای نقطه ذوبی بیش از 1770 درجه سلسیوس هستند و مقاومت شیمیایی فوق‌العاده‌ای دارند. کروزه‌هایی که از 95 درصد پلاتین و 5 درصد طلا تولید شده‌اند، نقاط ذوبی بین 1670 تا 1750 درجه سلسیوس دارند و برای کاربردهایی تا دمای 1200 درجه سلسیوس قابل استفاده هستند.

این آلیاژ نسبت به پلاتین خالص از استحکام دمایی بالاتری برخوردار است، خواص منحصربهفردی در برابر شیشه ذوبشده نشان می‌دهد و فرآیند حذف نمونه با آن ساده‌تر انجام می‌شود. علاوه بر این، این آلیاژ بهعنوان بهترین ماده برای تحلیل اسپکتروگرافی با فلورسانس پرتو ایکس (XRF) شناخته شده است.

کروزه‌های ساخته‌شده از پلاتین با 3.5 یا 10 درصد رودیم دارای نقاط ذوبی بین 1780 تا 1850 درجه سلسیوس هستند. آلیاژهای حاوی رودیم نسبت به سایر آلیاژهای پلاتینی از مقاومت و سختی بیشتری برخوردارند و برای شرایط دشوار انتخاب بهتری محسوب میشوند. هرچه میزان رودیم در کروزه پلاتینی افزایش یابد، پایداری شکل آن در دمای بالا طولانیتر خواهد بود.

کروزه‌های حاوی 10 درصد آیریدیم نقطه ذوبی حدود 1790 درجه سلسیوس دارند. با افزایش مقدار آیریدیم در ساختار کروزه، مقاومت فیزیکی و همچنین مقاومت در برابر خوردگی حرارتی آن بیشتر می‌شود.

دومین مرحله از این فرایند کلی در دستگاه‌هایی انجام می گیرد که در آنجا از توری‌های پلاتین -رودیم به عنوان کاتالیزور استفاده می‌کنند.

بازدید از اینستاگرام مرکز خرید و فروش پلاتین و پالادیوم و رودیوم

برای اطلاع از قیمت بروز محصولات و یا دریافت مشاوره تخصصی ، لطفا با ما تماس بگیرید.

سخن آخر:

در این مقاله سعی شده تا بخشی از اطلاعات مرتبط با بوتههای پلاتینی در اختیار شما قرار گیرد تا پیش از استفاده از این ابزار ارزشمند با ویژگی‌ها و خصوصیات منحصربهفرد آن آشنا شوید. برای کسب اطلاعات بیشتر درباره پلاتین، سایر فلزات خانواده آن، و کاربردهای متنوعشان، می‌توانید سایر مقالات موجود در وبسایت pelatiin.ir را مطالعه کنید. همچنین در صورت نیاز به راهنمایی بیشتر، می‌توانید با همکاران ما در ارتباط باشید و از مشاوره کارشناسان متخصص ما بهره‌مند شوید.
zinoweb
24 آوریل 2024