کاربران گرامی توجه نمایید که پلاتین پزشکی و پلاتین عراقی کاملا بی ارزش می باشد لطفا درمورد پلاتین پزشکی و عراقی تماس نگیرید!!  

کاربران گرامی لطفا توجه نمایید که پلاتین پزشکی و پلاتین عراقی کاملا بی ارزش می باشد لطفا درمورد پلاتین پزشکی و عراقی تماس نگیرید!!

کلریاد پالادیوم

عنوان را به انگلیسی وارد کنید
موضوع این نوشته را وارد کنید
مرکز خرید و فروش فلزات گرانبها

کلریاد پالادیوم

فروش کلرید پالادیوم صنعتی

کلرید پالادیوم یا Palladium(II) chloride یکی از مواد شیمایی پر کاربرد در صنعت آبکاری به شمار می رود. این ماده شیمیایی به صورت پودر جامد و قرمز یا قهوه ای تیره بوده و در بسته بندی های 100 گرمی تا یک کیلویی آماده عرضه برای صنعتگران می باشد.

همچنین کراید پالادیوم جهت مصارف آزمایشگاهی و تحقیقاتی نیز توسط برندهای معتبر دنیا تولید و عرضه می گردد.کلریاد پالادیوم

بوته پلاتینی | کروزه پلاتینی | فلز پلاتین | فلز پالادیوم | فلز رودیوم

کلرید پالادیوم صنعتی

کلرید پالادیوم با فرمول شیمیایی PdCl2 به صورت پودر موجود بوده و دارای دو نوع بدون آب و دو آبه است. حالت بدون آب آن دارای رنگ قرمز تیره بوده و نوع آبدار آن به رنگ قهوه ای تیره است.

جرم مولکولی این ماده شیمیایی برابر با 177.33g/mol ( بدون آب) ؛ 213.36g/mol ( دو آبه) بوده و دمای ذوب آن °679C می باشد. پالادیوم کلراید در آب به مقدار بسیار کم محلول است و حلالیت در آب سرد بهتر می باشد.

همچنین در حلال های آلی محلول است ؛ به سرعت در HCl حل می شود. کلرید پالادیم (II) در فرآیند Wacker برای تولید آلدئیدها و کتون های آلکین ها استفاده می شود. کلرید پالادیم (II) همچنین می تواند برای تاتو کردن آرایشی در قرنیه مورد استفاده قرار گیرد.کلریاد پالادیوم

کاربردهای پالادیوم کلرید در صنعت

این ماده شیمیایی در عکاسی ، آبکاری، آبکاری قطعات الکترونیکی و تشخیص مونوکسید کربن استفاده می شود. می توان آن را در محلول های پررنگ، ساعت دیواری و قطعات ساعت مچی ، جوهر پاک نشدنی، جواهرات، آلیاژهای دندانی و در آشکارسازهای مونوکسید کربن پیدا کرد.
حتی زمانی که کلرید پالادیوم (II) خشک (بدون آب) است،

می تواند به سرعت   stainless steel را دچار خوردگی کند. بنابراين، محلول های کلريد پالاديم (II) گاهی اوقات برای تست مقاومت خوردگی فولاد ضد زنگ مورد استفاده قرار مي گيرند.کلریاد پالادیوم

گاهی کلرید پالادیوم (II) در آشکارسازهای مونوکسید کربن استفاده می شود. مونوکسید کربن، پالادیوم (II) کلرید را به پالادیوم کاهش می دهد:کلریاد پالادیوم

PdCl2 + CO + H2O → Pd + CO2 + 2HCl

zinoweb
15 آبان 1400