کربن پالادیوم

کربن پالادیوم

حالت حامل: کربن فعال پودری
حوزه کاربرد: نقش اصلی کاتالیزور کربن پالادیوم هیدروژناسیون کاتالیستی هیدروکربن های غیراشباع یا C=O است.
دارای ویژگی های کاهش هیدروژناسیون بالا، گزینش پذیری خوب و عملکرد پایدار، دارای نسبت تغذیه کوچک در هنگام استفاده است و می تواند به طور مکرر استفاده شود و به راحتی قابل بازیابی است. این به طور گسترده ای در فرآیند تصفیه کاهش هیدروژنه پتروشیمی، صنعت داروسازی، صنعت ادویه، صنعت رنگ و سایر مواد شیمیایی خوب استفاده می شود.

حالت حامل: کربن فعال ستونی، کربن فعال پوسته پوسته، کربن فعال دانه ای بدون شکل
منطقه کاربرد: عمدتاً در احیای نیترو، هیدروژناسیون با پیوند دوگانه، دکلره، بنزیلاسیون، هیدروکراکینگ استر، هیدروژناسیون هتروسیکلیک، تراکم آلدهید و آمین و همچنین سایر موارد استفاده می شود. واکنش بستر با بهره وری و خروجی زیاد؛ در مقایسه با واکنش تانک، مزایای بهره وری بالا، خودکار بودن بالا، کار کم و هزینه تولید را دارد.

پالادیم کربن Pd/C یک ترکیب شیمیایی است؛ که جرم مولی آن ۱۰۶٫۴۲ g/mol می‌باشد.پالادیم کربن شرکت رهسام آران یکی از انواع کاتالیست های تولیدی این شرکت میباشد.کاتالیست پالادیوم بر پایه کربن ۱۰٪   با نام تجاری پالادیم کربن

پالادیم کربن ۱۰ درصد|Pd/C

پالادیم کربن Pd/C یک ترکیب شیمیایی است.

که جرم مولی آن ۱۰۶٫۴۲ g/mol می‌باشد.

پالادیم کربن پارسیان مرک یکی از انواع کاتالیست های تولیدی این شرکت می باشد.

کاتالیست پالادیوم بر پایه کربن ۱۰٪ با نام تجاری پالادیم کربن ۱۰ درصد به مشتریان شرکت ارائه می شود.

مورد هدف مورد هدف
محتوای Pd ، درصد وزنی 0.5 ± 0.05 کربن تعادل
توزیع ذرات 4.75 میلی متر بالاتر ، 5 حداکثر

2.36-4.75 میلی متر ، 90 دقیقه

مساحت سطح ، متر مربع / گرم 900-1000
ظاهر گرانول سیاه اهن حداکثر 300 پی پی ام
مس حداکثر 50 پی پی ام موج سواری حداکثر 500 پی پی ام

کربن پالادیوم

مرجع شرایط عملیاتی:

دما: 260-300

فشار: 5.0-8.0 مگاپاسکال ،

فشار جزئی هیدروژن: 0.4-0.8Mpa

سرعت فضا: 5-15 ساعت -1

مواد ، غلظت PTA: 28٪ ؛ محتوای 4-CBA: 3300 ppm

نرخ تبدیل 4-CBA ، 98٪ دقیقه.

کربن پالادیوم[/caption]

پالادیوم، کاتالیزورهای خوبی را شکل داده، مخصوصاً در عمل تصفیه نفت، سرعت هیدروژن‌گیری و هیدروژن‌زدایی (Hydrogenation and Dehydrogenation) را زیاد می‌کند. همچنین آلیاژ آن، در جواهرسازی استفاده می‌شود. پالادیوم کاربرد زیادی در زمینه ساخت زیورآلات نیز دارد: طلای سفید، آلیاژی از طلا بوده که با اضافه کردن پالادیوم، رنگ خود را از دست می‌دهد.

پالادیوم نیز همانند طلا می‌تواند به ورقه‌های نازک تبدیل شود.

هیدروژن به‌راحتی در پالادیوم گرم شده منتشر می‌شود که در خالص‌سازی گازها کاربرد دارد.

در تجهیزات و سیستم‌های سوییچینگ مخابراتی از پالادیوم استفاده می‌شود.

پالادیوم همچنین در دندانپزشکی، ساعت‌سازی و ساخت ابزار جراحی و اتصالات الکتریکی کاربرد دارد.

 

تاریخچه

پالادیوم در سال ۱۸۰۳ توسط ویلیام هاید والاستون کشف شد. این عنصر دو سال بعد از کشف سیارک پالاس و به نام آن نامگذاری شد، که نام این سیارک هم برگرفته از الهه یونانی خرد، آتنا ملقب به پالاس است. والاستون این عنصر را در یک معدن پلاتین در آمریکای جنوبی کشف کرد. او این عمل را با حل کردن مواد دریافت شده از معدن در تیزاب سلطانی و خنثی سازی محلول با اضافه کردن هیدروکسید سدیم که با اضافه کردن آمونیوم کلرید باعث ته‌نشین شدن نمک آمونیوم کلرو می‌شد و با اضافه کردن سیانید جیوه باعث شکل‌گیری پالادیوم سیانید می‌شد و در آخر با گرم کردن ترکیب بدست آمده، فلز پالادیوم را بدست آورد.

روزگاری ترکیب کلریدپالادیوم برای درمان مرض سل به میزان ۰٫۰۶۵ گرم در روز تجویز می‌شد. این ترکیب، عوارض جانبی زیادی داشت و بعداً داروهای مؤثر دیگر جایگزین آن شدند.

ویژگی‌های قابل توجه

پالادیوم در مجاورت هوا سیاه نمی‌شود. این فلز با چگالی اندک خود، پایین‌ترین نقطه ذوب را در میان فلزات هم گروه پلاتینیوم دارد. این فلز در زمانی که به آن حرارت داده شود، به میزان زیادی کشیده و نرم شده، در دمای سخت سفت و محکم می‌شود. پالادیوم به‌شدت با ترکیبات گوگردی و اسید نیتریک ترکیب شده، به‌آرامی در اسید هیدروکلریک حل می‌شود. همچنین این فلز در دماهای معمولی با اکسیژن ترکیب نمی‌شود.

این فلز به طرز بسیار غیرمعمول و عجیب خاصیت جذب هیدروژن را تا ۹۰۰ برابر حجم خود در شرایط مناسب (دمای ۸۰ درجه سانتیگراد و فشار ۱ اتمسفر) دارد. به نظر می‌رسد که احتمالاً هیدرید پالادیوم را شکل می‌دهد: pd2H. اما هنوز ترکیب شیمیایی واقعی آن آشکار نیست.

حالتهای معمولی اکسیداسیون پالادیوم +۲، +۳ و +۴ می‌باشد. اخیراً ترکیبات پالادیوم که در آن، این عنصر اکسیداسیون +۶ دارد هم به وجود آمد..

Rate this post

مقالات بیشتر

اشتراک گذاری:

استخراج نقره با نمک
جواهرات

استخراج نقره با نمک

استخراج نقره با نمک معمولاً به روشی به نام فرآیند پارکز اشاره دارد که برای استخراج نقره از سنگ معدن سرب استفاده می‌شود. این فرآیند یک تکنیک قدیمی است که تا حد زیادی با روش‌های

بیشتر بخوانید »
تشخیص پلاتین با حرارت
پلاتین

تشخیص پلاتین با حرارت

مقدمه‌ای بر تشخیص پلاتین پلاتین، یک فلز ارزشمند که به دلیل مقاومت بالا در برابر خوردگی و خواص کاتالیزوری استثنایی شناخته‌شده است، به‌طور گسترده در صنایع مختلف ازجمله خودروسازی، جواهرات، الکترونیک و پزشکی استفاده می‌شود.

بیشتر بخوانید »
پلاتین

تشخیص پلاتین از استیل

در دنیای فلزات و آلیاژها، استیل ضدزنگ و پلاتین ضدزنگ به‌عنوان دو گزینه قابل‌توجه هستند. این مواد به دلیل دوام، تطبیق‌پذیری و توانایی مقاومت در برابر خوردگی مشهور هستند؛ اما وقتی نوبت به انتخاب بین

بیشتر بخوانید »

Send Us A Message

فیلدهای نمایش داده شده را انتخاب کنید. دیگران مخفی خواهند شد. برای تنظیم مجدد سفارش ، بکشید و رها کنید.
  • عکس
  • شناسه محصول
  • امتیاز
  • قیمت
  • در انبار
  • موجودی
  • افزودن به سبد خرید
  • توضیحات
  • محتوا
  • عرض
  • اندازه
  • تنظیمات بیشتر
  • ویژگی ها
  • ویژگی های سفارشی
  • زمینه های دلخواه
برای پنهان کردن نوار مقایسه، بیرون را کلیک کنید
مقایسه