طراحی و ساخت بوته پلاتینی و کروزه پلاتینی با شمش 999 باضمانت و گارانتی ده ساله
کروزه یا همان بوته های پلاتینی در واقع به ظروفی از جنس پلاتین گفته می شود که به دلیل تحمل و مقاومت بالای آن در دمای بسیاربالا به عنوان یک ظریف حجیم جهت ذوب سایر فلزات که در دمای کمتری ذوب می شوند استفاده می شود. موارد استفاده از کروزه ها را می توان در اکثر صنایع مختلف مشاهده کرد که شایع ترین آنها در آزمایشگاهها می باشد . درواقع شایستگی دیگراین فلز برای ساخت کروزه به عدم واکنش پذبری آن در دماهای مختلف بر میگردد که باعث می شود با سایر فلزات ترکیب نشده و خواص هر دو حفظ شوذ. در این مقاله سعی بر آن داریم تا شما را با کروزه های پلاتین بیشتر آشنا نماییم و البته برای کسب اطلاعات بیشتر و در صورت نیاز به خریداین کروزه ها شما دوستان میتوانیددر هر ساعت از شبانه روز از مشاوره ی همکاران متخصص ما در سایت pelatiin.ir استفاده نمایید. با ما همراه باشید.
شایان به ذکر است که بوته پلاتینی و یا همان کروزه پلاتینی به این دلیل که نقطه ذوب خیلی بالایی دارد و همچنان به این دلیل که از واکنش پذیری کمی در دمای بالا برخوردار است اغلب برای ذوب نمونه در دمای بالا مورد استفاده قرار میگیرد.
که تحلیل گران از این امکان برخوردارند که با نمونه هایی که از خلوص بالا و کیفیت بالای برخوردار هستند برای تجزیه و تحلیل دقیق فلورانس اشعه های ایکس یا همان xrf یا به نوعی دیگر پلاسمای جفت القایی تهیه می نمایند.
کلرید پالادیوم | خرید رودیوم | فروش رودیوم
مقاومت بالای فلز پلاتین و آلیاژهای آن همچون بوته یک عامل کلیدی در گسترش کاربرد آن در انواع صنایع و علی الخصوص در محیط های آزمایشگاهی است.
از قابلیتهای مهم فلز پلاتین به صورت کاملا استثنایی خاصیت چکش خواری آن است که به راحتی میتوان آن را به شکل های مختلف درآورد. بنابراین به همین دلیل میتوانید از این فلز برای ساخته بوته و کروزه های پلاتینی مورد استفاده قرار بگیرد.
هدف از ساخت بوته ها ایجاد امکان نگهداری از نمونه های شیمیایی در آزمایشگاه ها نیز میباشد. بوته های پلاتینی می توانند در سراسر فرآیندهای همجوشی در دمای بالا از نظر مکانیکی پایدار بمانند. این حجم از پایداری بوته ها مهمترین پاسخ به چرایی استفاده از بوته های پلاتین در مسیر تولیدات فلزی می باشد.
آلیاژهایی مناسب برای بوته پلاتین می تواند متفاوت باشد و قطعا باید به درصد ترکیب انها توجه کرد. در بیشتر موارد بوته ها با فلز پلاتین خالص ساخته میشوند ولی در بعضی موارد کاربران بوتههای پلاتین را با آلیاژ ۵ درصد طلا و ۹۵ درصد پلاتین یا ۲.۵ درصد فلز رودیوم و ۹۷.۵ درصد پلاتین و محدوده ذوبی تا ۱۸۵ درجه سانتیگراد در آزمایشات خود مورد استفاده قرار میدهند.ومجدد تکرار می کنیم که این تنها به دلیل بالا بردن محدوده ی ذوبی آن میباشد.
انجام تعمیرات بوته و کروزه و همچنین تهیه ملزومات آن ها وابسته به شرکت ها و آزمایشگاههای متخصص در این زمینه خواهد بود. انجام این خدمات توسط افراد مجرب و متعهد که در زمینه تعمیرات و بازسازی کروزهها مهارت بالایی دارند انجام خواهد شد.
لازم به ذکر است که منظور از تعمیر و بازسازی کروزهها تعویض درب و یا پوشش مجدد کروزه، تعویض و یا جوشکاری کردن قطعات کروزه، تعمیر شکستگیها و خطا های ابتدایی و سطحی خواهد بود. تیمهای تعمیراتی و بازسازی کروزهها قادر به انجام تمامی موارد بیان شده هستند.
در صورتی که شما عزیزان به کروزه هایی با ابعاد و طراحی های خاص نیاز داشته باشید متخصصان این امکان را دارند که متناسب با احتیاجات شما محصولات را به صورت سفارشی تولید کنند.
کارشناسان و متخصصانی که در این حوزه در حال فعالیت هستند از این امکان برخوردار هستند که تمامی ملزومات کروزه را برای شما تامین نمایند. این ملزومات شامل کروزههای پلاتینی، الکترود و سیم پلاتین و پلاتین مورد نیاز جهت استفاده در تجهیزات آزمایشگاهی می شود.
به طور کلی میتوان گفت که نقطه ذوب بوته و یا کروزه بین ۱۷۷۰ تا ۱۸۵۰ درجه سانتیگراد می باشد.
بوته و کروزه های پلاتینی از ۱۰۰ درصد پلاتین و یا آلیاژ های پلاتین و طلا تولید و روانه بازار میشوند.متذکر می شویم که افزودن طلا به این محصول این قابلیت را به شما میدهد که دمای ذوب را افزایش میدهد. محصولاتی که با استفاده از آلیاژ های پلاتین و فلز رودیوم ساخته شده باشند، نقطه ذوبی بالا تر از ۱۸۵۰ درجه سانتیگراد خواهند داشت. این بوتههای پلاتینی نسبت به سایر محصولات ساخته شده توسط آلیاژ های دیگر استحکام و مقاومت بالاتری دارند.
در هنگام استفاده از کروزهها و همچنین در زمانی که به آن سرمایش و گرمایش می دهیم امکان لمس آنها وجود ندارد و بهتر است که از ابزارآلاتی با روکش سرامیکی و یا پلاتینی استفاده کنید.
نکته ی مهم در ساخت بوته پلاتین این است که واحدهای تولیدکننده این محصول در هنگام ساخت بوته پلاتین به موارد بی شماری توجه می نماید. یکی از نکات خیلی مهمی که در ساخت و تولید کروزه پلاتینی بسیار مهم میباشد نقطه ذوب آن میباشد که این نقطه ذوب حدود 1774 درجه سانتی گراد میباشد. البته باید به این نکته نیز توجه کرد که حداکثر دمایی که بوتع های پلاتینی میتوانند تحمل کنند 1200 درجه سانتی گراد میباشد.
نکته دوم آن است که برخی از مواد مانند اکسید فلزات قلیایی، هیدروکسیدها، فسفر و مواد دارنده گوگرد نباید در بوتههای پلاتینی ذوب و یا گرم شوند.
نکته سوم آن است که فلزات سنگین مانند قلع، سرب، آرسنیک، نقره، جیوه و غیره نباید در بوتههای پلاتینی حرارت داده شوند و یا بسوزند.
توجه به این نکته ضروری است که در بوته به هیچ وجه نباید از هالوژن استفاده نمایید.
واما نکته پنجم که از اهمیت بسیار بالایی برخوردار است، این است که از گرم کردن ترکیبات ناشناخته در بوته پلاتینی و کروزه پلاتینی خودداری نمایید.
به عنوان نکته آخر باید بیان کرد که تمیز و براق نگه داشتن سطح درونی و بیرونی بوته پلاتین از اهمیت زیادی برخوردار است.
بوته پلاتین به دلیل دارا بودن ویژگیهای خاص یک ابزار مهم و پرکاربرد در صنایع و آزمایشگاهها میباشد. شما عزیزان برای استفاده از این ابزار نخست می بایست با این فلز گرانبها کاملا آشنا شوید و برای خرید کروزه و یا بوته های پلاتینی به نوع تولید و حجم در خواستی و همچنین دربدار یا بدون درب این کروزه ها نیز توجه نمایید. در این شرایط استفاده و توجه به راهنمایی و مشاوره ی کارشناسان و متخصصان این حرفه نیاز دارید بنابراین توصیه می کنیم با همکاران ما در pelatiin.ir در ارتباط باشید.