کاربران گرامی توجه نمایید که پلاتین پزشکی و پلاتین عراقی کاملا بی ارزش می باشد لطفا درمورد پلاتین پزشکی و عراقی تماس نگیرید!!  

کاربران گرامی لطفا توجه نمایید که پلاتین پزشکی و پلاتین عراقی کاملا بی ارزش می باشد لطفا درمورد پلاتین پزشکی و عراقی تماس نگیرید!!

ساخت و فروش بوته پلاتینی و کروزه پلاتینی

طراحی و ساخت بوته پلاتینی و کروزه پلاتینی با شمش 999 باضمانت و گارانتی ده ساله

کاربرد بوته پلاتینی و کروزه پلاتینی

بوته پلاتینی و یا همان کروزه پلاتینی به دلیل نقطه ذوب بسیار بالا و هم چنین واکنش پذیری کم در دمای بالا، به طور معمول برای ذوب نمونه در دمای بالا استفاده می‌شوند. در این صورت تحلیل‌گران این امکان را دارند که نمونه‌هایی با خلوص بالا، با کیفیت همگن تقریبا کامل برای تجزیه و تحلیل دقیق فلورانس اشعه ایکس XRF یا پلاسمای جفت القایی تهیه کنند.

بوته پلاتینی | بوته پلاتین | کروزه پلاتین | کروزه پلاتینی

مزایای خرید بوته پلاتینی و کروزه پلاتینی چیست؟

پایداری ترمودینامیکی ذاتا بالای پلاتین و آلیاژهای آن هم‌چون بوته پلاتینی یک عامل کلیدی در کاربرد فراگیر آن در محیط های آزمایشگاهی است. پلاتین به شکل استثنایی چکش خوار است و می ‌تواند به شکل بوته‌های متعدد با ابعاد متفاوت و ظرفیت‌های درخواستی شکل بگیرد.

چرا بوته پلاتینی ( کروزه پلاتینی )

هدف از این گستره وسیع ایجاد امکان نگهداری ایده‌آل از نمونه‌هایی با ترکیبات شیمیایی و ویسکوزیته متفاوت است. بوته های پلاتینی ‌توانند در سراسر فرآیندهای هم‌جوشی در دمای بالا از نظر مکانیکی پایدار بمانند. بوته‌ها را می‌توان در درجات مختلف تکان داد تا نمونه معدنی را تشویق کنند تا به طور همگن با متابورات لیتیوم تتر بورات ترکیب شوند.

آلیاژ های مناسب بوته پلاتین

بوته پلاتین معمولا با فلز پلاتین خالص ساخته می‌شوند ولی در بعضی موارد پژوهشگران بوته‌های پلاتین را با آلیاژ ۵ درصد طلا و ۹۵ درصد پلاتین یا ۲.۵ درصد فلز رودیوم و ۹۷.۵ درصد پلاتین و محدوده ذوبی تا ۱۸۵ درجه سانتیگراد در آزمایشات خود مورد استفاده قرار می‌دهند.

تعمیر بوته پلاتینی و کروزه پلاتینی

انجام تعمیرات بوته پلاتینی و کروزه پلاتینی و همچنین تهیه ملزومات آن ها وابسته به شرکت ‌ها و آزمایشگاه‌‌های متخصص در این زمینه خواهد بود. انجام این خدمات توسط افراد مجرب و متعهد که در زمینه تعمیرات و بازسازی کروزه‌‌ها مهارت بالایی دارند انجام خواهد شد. از جمله خدمات تعمیراتی که توسط این شرکت‌ ها ارائه می ‌شود عبارت است از:

  • تعمیر و بازسازی کروزه‌های پلاتینی: منظور از تعمیر و بازسازی کروزه‌ها تعویض درب و یا پوشش مجدد کروزه، تعویض و یا جوشکاری کردن قطعات کروزه، تعمیر شکستگی‌ها و خطا های ابتدایی و سطحی خواهد بود. تیم‌‌های تعمیراتی و بازسازی کروزه‌ها قادر به انجام تمامی موارد بیان شده هستند.
  • سفارشی سازی کروزه‌های پلاتینی: در صورتی که شما عزیزان به کروزه ‌هایی با ابعاد و طراحی‌ های خاص نیاز داشته باشید متخصصان این امکان را دارند که متناسب با احتیاجات شما محصولات را به صورت سفارشی تولید کنند.
  • تامین ملزومات پلاتینی: کارشناسان و متخصصان در این زمینه این امکان را دارند که تمامی ملزومات مرتبط با کروزه ‌ها را برای شما تامین کنند. این ملزومات شامل کروزه‌‌های پلاتینی، الکترود و سیم پلاتین و پلاتین مورد نیاز جهت استفاده در تجهیزات آزمایشگاهی می شود.

نقطه ذوب بوته پلاتین

به طور کلی می‌توان گفت که نقطه ذوب بوته پلاتینی و یا کروزه پلاتین بین ۱۷۷۰ تا ۱۸۵۰ درجه سانتیگراد می ‌باشد. بوته ‌های پلاتینی از ۱۰۰ درصد پلاتین و یا آلیاژ‌ های پلاتین و طلا ساخته می ‌شوند. افزودن طلا به کروزه می‌‌تواند دمای ذوب آن را افزایش بدهد. محصولاتی که با استفاده از آلیاژ‌ های پلاتین و رودیوم ساخته شده باشند، نقطه ذوبی بالا تر از ۱۸۵۰ درجه سانتیگراد خواهند داشت. این بوته‌های پلاتینی نسبت به سایر محصولات ساخته شده توسط آلیاژ‌ های دیگر استحکام و مقاومت بالاتری دارند.

بوته‌‌های پلاتین به گونه ‌ای طراحی می‌شوند که بتوانند در برابر درجه حرارت‌ های بالا مقاومت خود را حفظ کنند. این محصول از لحاظ شیمیایی کاملاً خنثی و بی‌اثر می‌باشد. در هنگام استفاده از کروزه‌ها و همچنین در طول سرمایش و گرمایش به منظور لمس کردن آن ها بهتر است که از ابزارآلاتی با روکش سرامیکی و یا پلاتینی استفاده کنید.

خرید بوته پلاتینی

نکات مهم در ساخت بوته پلاتین

واحدهای تولید‌کننده این محصول در هنگام ساخت بوته پلاتین به نکات مهمی توجه می‌کنند. یکی از موارد قابل توجه در هنگام ساخت و تولید کروزه نقطه ذوب آن است که حدود ۱۷۷۴ درجه سانتیگراد می‌باشد. حداکثر دمای بوته پلاتینی نباید از ۱۲۰۰ درجه سانتیگراد بیشتر شود‌.

نکته دوم آن است که برخی از مواد مانند اکسید فلزات قلیایی، هیدروکسیدها، فسفر و مواد دارنده گوگرد نباید در بوته‌های پلاتینی ذوب و یا گرم شوند. نکته سوم آن است که فلزات سنگین مانند قلع، سرب، آرسنیک، نقره، جیوه و غیره نباید در بوته‌‌های پلاتینی حرارت داده شوند و یا بسوزند. به عنوان نکته چهارم باید بیان کرد که استفاده از هالوژن‌‌ها در بوته‌های پلاتین ممنوع است.

نکته پنجم که از اهمیت زیادی برخوردار می‌باشد آن است که می‌بایست از گرم کردن مواد و ترکیبات ناشناخته در بوته‌های پلاتین خودداری کنید‌. به عنوان نکته آخر باید بیان کرد که تمیز و براق نگه داشتن سطح درونی و بیرونی بوته پلاتین از اهمیت زیادی برخوردار است‌. در صورتی که افراد با تکنیک‌های صحیح تولید و مراقبت از این وسیله آشنایی نداشته باشند ممکن است با گذشت زمان طول عمر و استحکام بوته پلاتینی کاهش یابد.